Kuchnia japońska 🇯🇵 - wołowina z imbirem - Beef Shigureni{



Zapraszam na bardzo prosty i szybki przepis na klasyczne, domowe anie japońskie - duszona wołowinę z imbirem - Beef Shigureni.. Składniki: 200 gramów steka z łopatki wołowej bardzo cienko pokrojonego 2 łyżki sosu sojowego 2 łyżki sake 2 łyżki mirinu 1 łyżka cukru 5 cm korzenia imbiru pokrojonego w cienkie słupki Podawać z biały . Oglądalność: 888, czas trwania 5m 37s, ocena 51, reakcje 21.

Wasze opinie


Kuchnia japońska 🇯🇵 - wołowina z imbirem - Beef Shigureni

- Podziwiam ludzi, którym się chce.Podziwiam Panią Gabi:)
- Witam Gabi.. Aleś mi ochoty narobiła na to mięsko... Świetne przepisy... Oczywiście zostawiam suba i 👍
Zapraszam do mnie i pozdrawiam z Wiednia
-
- Cześć Gabi :) u Ciebie dymka obowiązkowo do wszystkiego :) super szybkie i bardzo proste danie nam zaprezentowałaś i wygląda smakowicie,będę robić :) tymczasem miłego spokojnego tygodnia,pozdrawiam serdecznie rodzinkę,buziaki :)
- Czy ryż do sushi wychodzi taki posklejany? Kupilam i wyszedl mi bardzo posklejany taka ciapa😀 Moze zle go przygotowalam. A zrobilam tak jak zawszw robie z kazdym innym ryzem.
- Ale fajny, nieskomplikowany przepis. Dzięki Gabi, wypróbuję 💐
- Jak zawsze prosto, szybko i smacznie👍😋
- Dziękuję za podanie strony do sklepu, szkoda że nie można czuć zapachów.
- Dzięki Gabi za przepis i link do sklepu.