Kuchnia japońska-łatwy przepis na dorayaki{



Zapraszam na bardzo łatwy przepis na japońskie dorayaki. Smacznego:) Składniki: 200 gram mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 4 jajka 100 gram cukru 2 łyżki miodu 3 łyżki zimnej wody kropla esencji waniliowej . Oglądalność: 11880, czas trwania 4m 41s, ocena 290, reakcje 26.

Wasze opinie


Kuchnia japońska-łatwy przepis na dorayaki

- A czy Japończycy używają do nich mąki pszennej..?
- Jak zastąpić miód?
-
- Ja tam zrobię z nadzieniem czekoladowym
- Czy potrzebna jest esencja waniliowa ? (Wiem data)
- Nie Jest Złe, Ale Mój Orzeois Jest Lepszy. Np Kolor Jest Gładki, A Naleśniki Tylko Trochę Słodkie. Ale I Tak Spoczko :P
- Te naleśniki dobre są na zimno? Na dzień jęz. Mam Japonię i mam przyniesc jakiś deser
- Czy ta pastę można zrobić z „polskiej” fasoli?
- No w porównaniu z innymi filmikami to prezentują się nieciekawie nawet powiedziałbym nie zbyt apetyczne
- Co lepsze placki czy dorayaki
papa tutu tutu tu wawa
Kto wie ten wie xD
- Czy patelnia musi być jakaś specjalna do placków? Jak robiłem na patelni to każdy był spalony i surowy w środku
- zajebiste te naleśniczki!! :) dzięki za przepis
- Gabi mniej zdrobnień proszę ni, ze tylko o tym filmie tylko ogółem ;)