Kuchnia japońska-łatwy przepis na dorayaki{
Zapraszam na bardzo łatwy przepis na japońskie dorayaki. Smacznego:) Składniki: 200 gram mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 4 jajka 100 gram cukru 2 łyżki miodu 3 łyżki zimnej wody kropla esencji waniliowej . Oglądalność: 11880, czas trwania 4m 41s, ocena 290, reakcje 26.
Wasze opinie
Kuchnia japońska-łatwy przepis na dorayaki
- A czy Japończycy używają do nich mąki pszennej..? - Jak zastąpić miód? -- Ja tam zrobię z nadzieniem czekoladowym - Czy potrzebna jest esencja waniliowa ? (Wiem data) - Nie Jest Złe, Ale Mój Orzeois Jest Lepszy. Np Kolor Jest Gładki, A Naleśniki Tylko Trochę Słodkie. Ale I Tak Spoczko :P - Te naleśniki dobre są na zimno? Na dzień jęz. Mam Japonię i mam przyniesc jakiś deser - Czy ta pastę można zrobić z „polskiej” fasoli? - No w porównaniu z innymi filmikami to prezentują się nieciekawie nawet powiedziałbym nie zbyt apetyczne - Co lepsze placki czy dorayaki
papa tutu tutu tu wawa
Kto wie ten wie xD - Czy patelnia musi być jakaś specjalna do placków? Jak robiłem na patelni to każdy był spalony i surowy w środku - zajebiste te naleśniczki!! :) dzięki za przepis - Gabi mniej zdrobnień proszę ni, ze tylko o tym filmie tylko ogółem ;)