Kuchnia francuska: wojna o "foie gras"{



Drogi francuski delikates produkowany z silnie otłuszczonych gęsich wątróbek, mobilizuje obrońców zwierząt. Ale dla Francuzów "foie gras" to narodowa duma. . Oglądalność: 21975, czas trwania 3m 49s, ocena 44, reakcje 22.

Wasze opinie


Kuchnia francuska: wojna o "foie gras"

- TUICZENIEGESUKRZYSZTOFAHORFMNKAWANALAWEWIESLATURKIEANOREKSJAELZBIETYSZLABULINMIAMARUISZKRASTUCZENYREGIONYANDRZJEWSKIEALIMENTRYRYSZRDSZLASDAMIANMILCZAREKAGNIESZKRADWANSKIMACIERZYNSTWMARIUSZKRAPANTOFELEKREGINYANDRZJEWSKIPODZIALMIECZYSLSMIBEATAKOZUIDRAMAGDYPANTOFELALICJLECEZOROOHUBERMORBANDANDORYTSOSZYNSKISALAZARGFRAZYNSZPLOWSKICEZARYSOSZELZBIEENKLMAPIRATIOMARIMALEZJMARICALLASZATOKASWINFIDEKLCASTROSZERSZENTOMASZKIPEPAMARIUSZFARBAGNIESZKRUKOWSNAKARMICKRYOLGITORCZTOSTERLORDAJIPANIERADAMGASTSZNYCELEKTERESYMAJLONSDYELZBIETYZALEWSKIEMACIERZYNSTWRADDUIKPODBUDAAGATDIBUERNESTY
- Nie wierzę, ci ludzie chociaż właściwie nie wiem kto to jest powinni sami być tak karmieni.
-
- Szkoda że tym chodowcą tak nie wpychają
- Debilizm i nic więcej!
- Zabronić !
- ZBRODNICZY PROCEDER
- 'tłusta wątroba' to jest zwyczajnie marskość wątroby, czyli zmieniony chorobowo, niewydolny organ - i to ma być zdrowe?
- Co to kurwa ma być. Znęcanie się nad ptakami i tyle.
- Smutne i smieszne zarazem
- Uwielbiam foie gras :)
- Narzekamy na ubój rytualny,że to zło. A sami w Europie też mamy barbarzyńców.
- barbarzyństwo.....................przez gardło mi nie przejdzie nigdy!!!