Kuchnia francuska: wojna o "foie gras"{
Drogi francuski delikates produkowany z silnie otłuszczonych gęsich wątróbek, mobilizuje obrońców zwierząt. Ale dla Francuzów "foie gras" to narodowa duma. . Oglądalność: 21975, czas trwania 3m 49s, ocena 44, reakcje 22.
Wasze opinie
Kuchnia francuska: wojna o "foie gras"
- TUICZENIEGESUKRZYSZTOFAHORFMNKAWANALAWEWIESLATURKIEANOREKSJAELZBIETYSZLABULINMIAMARUISZKRASTUCZENYREGIONYANDRZJEWSKIEALIMENTRYRYSZRDSZLASDAMIANMILCZAREKAGNIESZKRADWANSKIMACIERZYNSTWMARIUSZKRAPANTOFELEKREGINYANDRZJEWSKIPODZIALMIECZYSLSMIBEATAKOZUIDRAMAGDYPANTOFELALICJLECEZOROOHUBERMORBANDANDORYTSOSZYNSKISALAZARGFRAZYNSZPLOWSKICEZARYSOSZELZBIEENKLMAPIRATIOMARIMALEZJMARICALLASZATOKASWINFIDEKLCASTROSZERSZENTOMASZKIPEPAMARIUSZFARBAGNIESZKRUKOWSNAKARMICKRYOLGITORCZTOSTERLORDAJIPANIERADAMGASTSZNYCELEKTERESYMAJLONSDYELZBIETYZALEWSKIEMACIERZYNSTWRADDUIKPODBUDAAGATDIBUERNESTY - Nie wierzę, ci ludzie chociaż właściwie nie wiem kto to jest powinni sami być tak karmieni. -- Szkoda że tym chodowcą tak nie wpychają - Debilizm i nic więcej! - Zabronić ! - ZBRODNICZY PROCEDER - 'tłusta wątroba' to jest zwyczajnie marskość wątroby, czyli zmieniony chorobowo, niewydolny organ - i to ma być zdrowe? - Co to kurwa ma być. Znęcanie się nad ptakami i tyle. - Smutne i smieszne zarazem - Uwielbiam foie gras :) - Narzekamy na ubój rytualny,że to zło. A sami w Europie też mamy barbarzyńców. - barbarzyństwo.....................przez gardło mi nie przejdzie nigdy!!!