Kuchnia Chińska: Boczek po chińsku..{
Zapraszam do oglądania. Proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze filmy. Wszystkie wskazówki mile widziane. Zapraszam do subskrypcji. Z przyczyn technicznych poprzedni film musiałam usunąć i wstawić drugi. . Oglądalność: 31648, czas trwania 8m 30s, ocena 726, reakcje 64.
Wasze opinie
Kuchnia Chińska: Boczek po chińsku..
- Jak zwykle swietny przepis. Jesteś cudowna dziekuje😊👌 - Dziękuję za informację -- Właśnie szukałem przepsu na boczek i mam, ten mi przypadł do gustu. - Czy mogę tak zrobić kurczak z kością. Udo 🤔 - Ale jestes fajna naprawde. Super. Za pozno o reke poprosic ? Przepraszam zartuje. Ale przez zoladek do serca ! Pa - Czy ma Pani pomysł jak wykorzystać w potrawach chińskich fasonik chiński. Wysiałam go pierwszy rok w ogródku i właśnie zaczęły się plony. Jest fantastyczny. - Uwielbiam Twój polski ❤️❤️❤️❤️ - wygląda dobrze to i tak samo smakuje ,ale największy plus za mówienie w tym najtrudniejszym języku . - Oooo. Jak fajnie, że do Pani trafiłem. - Witam, a jak się nazywa ten chiński alkohol co Pani używa? - Część to chyba chodzi o chińskie wino do gotowania? A ten anyż można czymś innym zastąpić - Haha podpatrzyłam Cię w innym filmiku to była Vegeta!!!!😘 - Dzięki. Już wiem. Anyż! :-) A co to było po przyprawie 5 smaków? - Co to była za przyprawa? Papryka chili? - Co to było to "przebrany", to sypane z talerzyka? podczas smażenia??? Nie słychać przez odgłos smażenia. - Bardzo dobre ;-) podawałem z ryżem dlatego zostawiłem trochę więcej sosu,
który zagęściłem odrobiną mąki ziemniaczanej z wodą.
Wszystkim bardzo smakowało ;-) Pozdrawiam i dziękuję ;-) - Dwa sosy sojowe, ciemny i jasny a później sól, czyli trzy razy to samo:) - Smakowite,,🤗 - PYSZNY, mąż zażyczył sobie co najmniej raz na 2 tyg. Dziękuję za przepis - Myślałem że wszyscy chińczycy gotują według reguły pięciu przemian?