Kuchnia Chińska: Boczek po chińsku..{



Zapraszam do oglądania. Proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze filmy. Wszystkie wskazówki mile widziane. Zapraszam do subskrypcji. Z przyczyn technicznych poprzedni film musiałam usunąć i wstawić drugi. . Oglądalność: 31648, czas trwania 8m 30s, ocena 726, reakcje 64.

Wasze opinie


Kuchnia Chińska: Boczek po chińsku..

- Jak zwykle swietny przepis. Jesteś cudowna dziekuje😊👌
- Dziękuję za informację
-
- Właśnie szukałem przepsu na boczek i mam, ten mi przypadł do gustu.
- Czy mogę tak zrobić kurczak z kością. Udo 🤔
- Ale jestes fajna naprawde. Super. Za pozno o reke poprosic ? Przepraszam zartuje. Ale przez zoladek do serca ! Pa
- Czy ma Pani pomysł jak wykorzystać w potrawach chińskich fasonik chiński. Wysiałam go pierwszy rok w ogródku i właśnie zaczęły się plony. Jest fantastyczny.
- Uwielbiam Twój polski ❤️❤️❤️❤️
- wygląda dobrze to i tak samo smakuje ,ale największy plus za mówienie w tym najtrudniejszym języku .
- Oooo. Jak fajnie, że do Pani trafiłem.
- Witam, a jak się nazywa ten chiński alkohol co Pani używa?
- Część to chyba chodzi o chińskie wino do gotowania? A ten anyż można czymś innym zastąpić
- Haha podpatrzyłam Cię w innym filmiku to była Vegeta!!!!😘
- Dzięki. Już wiem. Anyż! :-) A co to było po przyprawie 5 smaków?
- Co to była za przyprawa? Papryka chili?
- Co to było to "przebrany", to sypane z talerzyka? podczas smażenia??? Nie słychać przez odgłos smażenia.
- Bardzo dobre ;-) podawałem z ryżem dlatego zostawiłem trochę więcej sosu,
który zagęściłem odrobiną mąki ziemniaczanej z wodą.
Wszystkim bardzo smakowało ;-) Pozdrawiam i dziękuję ;-)
- Dwa sosy sojowe, ciemny i jasny a później sól, czyli trzy razy to samo:)
- Smakowite,,🤗
- PYSZNY, mąż zażyczył sobie co najmniej raz na 2 tyg. Dziękuję za przepis
- Myślałem że wszyscy chińczycy gotują według reguły pięciu przemian?