Kuchnia Chińska 中国美食: Ogórki po chińsku... :)){



Składniki: ogórki, sól, czosnek, suszona papryczka chilli sos sojowy jasny, cukier, ocet, Zapraszam do oglądania. Proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze filmy. Wszystkie wskazówki mile widziane. Zapraszam do subskrypcji. ostry sos https://www.youtube.com/watch?v=vHvq9obUgjc&t BAOZI https://www.youtube.com/watch?v=gzkexi6aJrY&t boczek z . Oglądalność: 11141, czas trwania 9m 42s, ocena 463, reakcje 40.

Wasze opinie


Kuchnia Chińska 中国美食: Ogórki po chińsku... :))

- Ja mam ocet ryzowy bialy. Czy przypadkiem nie chodzi o wine vinegar lub balsanic vinegar?
- Proszę o informację czy można tak zrobione ogórki pasteryzować w słoikach na zimę a jeśli tak to ile minut serdecznie pozdrawiam Jerzy
- Zerknij sobie też i tu panele fotowoltaiczne Myślenice dla mnie ciekawe.
- Bardzo lubię ogórki na różne sposoby, więc wypróbuję i ten. Bardzo Ci dziękuję.
- Smaczne bardzo
- uuuu nie ladnie ,niedawaj tej trucizny VEGETY -mas pierwszego minusika idejnie za uzywanie vegety -chyba ze to vegeta domowa
- Ale super kanał😍
- Cudowne mówisz po polsku i przepis cudowny zresztą,jak ty cała
- Fantastyczny przepis! Dziękuję
- Super przepis.Dziekuje bardzo
- Super kanał, wspaniałe przepisy,Jasmin-twój jezyk polski rewelacyjny.Cieszę się że Cię znalazłam. Powodzenia w rozwoju kanału i czekam na kolejne przepisy.
- pięknie mówisz po polsku .
- P l
- Robiłam te ogórki , brakuje mi kwasowości bo łyżka octu to chyba za mało, wczoraj zrobiłam a dziś próbowałam, to są solone i pikantne i tłuste, obawiam sie że domownikom nie bardzo podejdą, inny smak niz nasze ,po prostu świeży ogórek z przyprawami.. dodałam jeszcze dziś więcej octu ryżowego moze będą lepsze bardziej kwaskowe...co kraj to inny smak, próbować zawsze warto , ps też dałam na słońce..
- Co to za wegeta wygląda ja granulowany proszek, czy to jest chińska, bo nasza wygląda inaczej
- Rewelka. Bardzo smaczne 😀
- Vegeta ? Jak chyba śnię......
- Ogórki super,👍zjedzone wszystkie,dzisiaj robię następne.Dobre do obiadu i kanapki.Wejdą na stałe do naszej kuchni.Dałam tylko mniej papryczek,bo nie wszyscy mogą jeść tak ostre.Dziękuję za przepis.♥️😍
- Wczoraj zrobiłam ogorki wg przepisu, dzisiaj konsumpcja, ogorki są pyszne bardzo chrupiące i pelne aromatu. Ten przepis jest genialny, dziękuję.
- Bardzo fajny przepis, lubię takie pikantne, zapisałam, zrobię takie, dziękuję
- Dzień dobry. 😚 proszę mi powiedzieć czy można zrobić te ogórki bez tej papryki. Będę wdzięczna za informację. Pozdrawiam. 🌞💋