Kuchnia Chińska: 口水鸡(kou shui ji)kurczak ślinka leci{



Składniki: uda z kurczaka, czosnek, papryka chili, mielone chili, koledra, por, imbir, piwo, kostki lodu, sól, cukier, vegeta, przyprawa 5 smaków, ocet, sos sojowy jasny, Zapraszam do oglądania. Proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze filmy. Wszystkie wskazówki mile widziane. Zapraszam do subskrypcji. ostry sos https://www.youtube.com/wa . Oglądalność: 5045, czas trwania 9m 18s, ocena 321, reakcje 40.

Wasze opinie


Kuchnia Chińska: 口水鸡(kou shui ji)kurczak ślinka leci

- Mam prośbę do pani potrzebuje przepis na sosy slodko kwaśny i kwaśny jak można prosić
- Ciach 👍👍👍.
-
- Udostępniam.....rozpuszcze innych !
- Jaśmin miej litość, potrzeba z 10 takich kawałków kurczaka. 3 to za mało !PYCHOTA!
- Super🥰🤤🤤🤤🤤🤤🤤
- Jaśmin a czy nie jest to trochę za krótko gotowane?
- Już ślinka lec :)
- Czemu wody nie solisz jak gotujesz mięso ?
- kurczak super, super, przepis wchodzi na stałe do mojego menu
- 👍
- Pysznie wygląda. Aż ślinka leci. A może tak ramen ale taki właśnie jak powinien wyglądać a nie na polskim rosole.
- Nie jadłem ale zrobię i zobaczę wygląda ciekawie.
- Super koszulka!!❤️
- super! 🤗
- Ocet balsamiczny pani Jasmin? 🤗
- "Kurczak ślinka leci" jest super :-),,,,,,
- ❤ az slinka leci!
- Zrób chiński rosół
- pyszności🤗wrócę z urlopu i zabieram się za robotę. pozdrawiam z Karpacza.
- HI Jasmin..wygląda pysznie.