Kuchnia Chińska: 口水鸡(kou shui ji)kurczak ślinka leci{
Składniki: uda z kurczaka, czosnek, papryka chili, mielone chili, koledra, por, imbir, piwo, kostki lodu, sól, cukier, vegeta, przyprawa 5 smaków, ocet, sos sojowy jasny, Zapraszam do oglądania. Proszę o wyrozumiałość to moje pierwsze filmy. Wszystkie wskazówki mile widziane. Zapraszam do subskrypcji. ostry sos https://www.youtube.com/wa . Oglądalność: 5045, czas trwania 9m 18s, ocena 321, reakcje 40.
Wasze opinie
Kuchnia Chińska: 口水鸡(kou shui ji)kurczak ślinka leci
- Mam prośbę do pani potrzebuje przepis na sosy slodko kwaśny i kwaśny jak można prosić - Ciach 👍👍👍. -- Udostępniam.....rozpuszcze innych ! - Jaśmin miej litość, potrzeba z 10 takich kawałków kurczaka. 3 to za mało !PYCHOTA! - Super🥰🤤🤤🤤🤤🤤🤤 - Jaśmin a czy nie jest to trochę za krótko gotowane? - Już ślinka lec :) - Czemu wody nie solisz jak gotujesz mięso ? - kurczak super, super, przepis wchodzi na stałe do mojego menu - 👍 - Pysznie wygląda. Aż ślinka leci. A może tak ramen ale taki właśnie jak powinien wyglądać a nie na polskim rosole. - Nie jadłem ale zrobię i zobaczę wygląda ciekawie. - Super koszulka!!❤️ - super! 🤗 - Ocet balsamiczny pani Jasmin? 🤗 - "Kurczak ślinka leci" jest super :-),,,,,, - ❤ az slinka leci! - Zrób chiński rosół - pyszności🤗wrócę z urlopu i zabieram się za robotę. pozdrawiam z Karpacza. - HI Jasmin..wygląda pysznie.