Witam, dziękuję za bardzo treściwe informację. Naleśniki pyszne. Pozdrawiam ;) |
| Dzięki Tobie robię 1 raz w życiu ;) |
| Za trudny ten przepis :/ |
| Najpierw olej do ciasta a potem olej na patelnie to już niezłe przegięcie. |
| Krutko szybko i na temat, a nie tak jak inni 5 minut pokazuja jak zamieszac xD dzieki :D |
| no proste szybkie i nietrzeba paczec 10 minut jak zrobic naleśniki dzięki :) |
| A trzeba to ciasto płynne trzymać przez 15 minut czy nie koniecznie? I po co je tak zostawiać ... |
| To olej cz oliwe |
| Yyyyyyy tylko, że olej i oliwa to co innego!!! |
| to są naleśniki chyba g.......o |
| I O TAKIE POLSKIE WALCZYŁEM !! supr.. |
| nie umiem robic jedzenia ale dobre sa i m i sie udaly |
| Dziekujeee :)) |
| Mam 12 lat i wpadłam na pomysł żeby zrobić mamie niespodziankę i zrobiłam naleśniki na obiad ^^ wyszły nawet nawet :) |
| Ja smażę na tłuszczu z boczku: naleśniki wychodzą gładkie i nie są tłuste :) Niestety pierwszy naleśnik, (gdy patelnia nie jest dobra) spala, lub rozwala się ;p |
| 300 gram mąki , 4 jajka , 500ml mleka , troche masła , sczypta soli , szczypta cukru pudru ..... perfekcyjne naleśniki |