Gotujemy BIBIMBAP - pyszne, zdrowe, proste i szybkie JEDNA Z NAJLEPSZYCH KOREAŃSKICH POTRAW{



Składniki (na dwie porcje) 2 miseczki ugotowanego ryżu 1/2 ogórka 1/2 marchewki 1/2 małej cukinii duża garść szpinaku (+ ząbek czosnku, łyżka oleju sezamowego, łyżka sosu sojowego) kilka liści sałaty 150 g mięsa mielonego wołowego (+ łyżka sosu sojowego, łyżeczka cukru, łyżeczka oleju sezamowego) Sos: 1,5 łyżki pasty . Oglądalność: 162921, czas trwania 16m 45s, ocena 9455, reakcje 477.

Wasze opinie


Gotujemy BIBIMBAP - pyszne, zdrowe, proste i szybkie JEDNA Z NAJLEPSZYCH KOREAŃSKICH POTRAW

- Dziękujemy kochana...przepyszne jedzonko!!ale czy ja dostanè ten sos gochujang kupić w Polsce?ucałuj Sonu od cioci Danusi z Poznania a Ciebie ściskam😊(jak zwykle!)
- Wiola te Twoje filmiki coraz bardziej mi się podobają. Oglądam już drugi filmik z ciekawym daniem. Muszę spróbować te dania, bo mi się spodobały te przepisy. Nie wszystkie dodatki używam w swojej kuchni. Super filmiki. Synuś uroczy 😘
- Tu sobie zobacz cwipolska.pl , może też być przydatne.
- Help! Chciałbym dziś zrobić bibimbap ale nigdzie nie dostałam szpinaku. Co zrobić? Mogę czymś zastąpić?
- Czy ryż i dodatki są w tym daniu jeszcze ciepłe, czy już w temperaturze pokojowej?
- Nie dla mnie slodkie mieso, co to jest za porcja dla mezczyzny?.
- + wygląda na dosyć tanie, bo takie składniki ogólnodostępne i nie trzeba ich kupować na tony. To dzisiaj robimy! :)
- Ja chcę taki fartuszek .Wiolu powiedz Twojej teściowej by zrobiła sprzedaż bo miałaby branie niesamowite
- Takie koreańskie Poke Bowl.Pozdrawiam z deszczowego Londynu.
- Ten przepis to petarda 👌😍 Pyszny był!
- W jakiś masterchefie uczestnicy mieli przygotowac to danie. Pamiętam, że te miski z ryżem były jakos podgrzewane, żeby ten ryz na dole był chrupiący...tak też się podje czy jest to wersja zmodyfikowana przez szefów światowej kuchni?
- Tak zwracając uwagę po paru filmikach to muszę powiedzieć,że Twój synek to Skarb😉 w porównaniu z Polskimi dziećmi jest bardzo grzeczny i oazą spokoju...nie słyszałam jeszcze,żeby płakał,marudził,domagał się uwagi❤❤❤
- Hej
Kolejny fantastyczny przepis.Ulubione danie moje i mojego męża.Pozdrawiam
- Zrobiłam dzisiaj na obiad i OMG jakie wyszło pyszne ! Lepsze niż w knajpach. Zrobilam w wersji wegańskiej ze smażonym tofu marynowanym (sos sojowy, woda i gochugaru) oraz smazonymi boczniakami.
- Zrobiłam dziś i potwierdzam że bardzo dobre:-D trochę ostre przez sos więc jak ktoś nie lubi radzę uważać. Ale dla mnie sztos:-D
- Sadzone smaż na niezbyt rozgrzanym tłuszczu i wolniutko.Ja nakrywam pokrywką:)
- To jest takie danie na zimno, czy powinno być ciepłe? Jak to podgrzać?
- Super przepis, bardzo fajnie się ogląda Twoje filmiki.
Pozdrawiam serdecznie🙂
- Cenna chwila Z Wiola i Sonu
- Pytanie, czy mięso wołowe można zastąpić wieprzowiną?

Oraz protip na ładne jajka bez odwracania ich na patelni, podczas smażenia Wiolu nakryj patelnie przykrywką i zmniejsz gaz, one powoli sobie dojdą i nie będzie trzeba nimi miotać po patelni.😂😂

Pozdrowionka dla was!!!
- Właśnie wróciłam do tego filmiku żeby Ci podziękować za ten super przepis! Właśnie dziś go zrobiłam z Twoją pomocą i to jest przepyszne!!! Dzięki wielkie za te wszystkie cudowne przepisy! :)