Gotujemy BIBIMBAP - pyszne, zdrowe, proste i szybkie JEDNA Z NAJLEPSZYCH KOREAŃSKICH POTRAW{
Składniki (na dwie porcje) 2 miseczki ugotowanego ryżu 1/2 ogórka 1/2 marchewki 1/2 małej cukinii duża garść szpinaku (+ ząbek czosnku, łyżka oleju sezamowego, łyżka sosu sojowego) kilka liści sałaty 150 g mięsa mielonego wołowego (+ łyżka sosu sojowego, łyżeczka cukru, łyżeczka oleju sezamowego) Sos: 1,5 łyżki pasty . Oglądalność: 162921, czas trwania 16m 45s, ocena 9455, reakcje 477.
Wasze opinie
Gotujemy BIBIMBAP - pyszne, zdrowe, proste i szybkie JEDNA Z NAJLEPSZYCH KOREAŃSKICH POTRAW
- Dziękujemy kochana...przepyszne jedzonko!!ale czy ja dostanè ten sos gochujang kupić w Polsce?ucałuj Sonu od cioci Danusi z Poznania a Ciebie ściskam😊(jak zwykle!) - Wiola te Twoje filmiki coraz bardziej mi się podobają. Oglądam już drugi filmik z ciekawym daniem. Muszę spróbować te dania, bo mi się spodobały te przepisy. Nie wszystkie dodatki używam w swojej kuchni. Super filmiki. Synuś uroczy 😘 - Tu sobie zobacz cwipolska.pl , może też być przydatne.- Help! Chciałbym dziś zrobić bibimbap ale nigdzie nie dostałam szpinaku. Co zrobić? Mogę czymś zastąpić? - Czy ryż i dodatki są w tym daniu jeszcze ciepłe, czy już w temperaturze pokojowej? - Nie dla mnie slodkie mieso, co to jest za porcja dla mezczyzny?. - + wygląda na dosyć tanie, bo takie składniki ogólnodostępne i nie trzeba ich kupować na tony. To dzisiaj robimy! :) - Ja chcę taki fartuszek .Wiolu powiedz Twojej teściowej by zrobiła sprzedaż bo miałaby branie niesamowite - Takie koreańskie Poke Bowl.Pozdrawiam z deszczowego Londynu. - Ten przepis to petarda 👌😍 Pyszny był! - W jakiś masterchefie uczestnicy mieli przygotowac to danie. Pamiętam, że te miski z ryżem były jakos podgrzewane, żeby ten ryz na dole był chrupiący...tak też się podje czy jest to wersja zmodyfikowana przez szefów światowej kuchni? - Tak zwracając uwagę po paru filmikach to muszę powiedzieć,że Twój synek to Skarb😉 w porównaniu z Polskimi dziećmi jest bardzo grzeczny i oazą spokoju...nie słyszałam jeszcze,żeby płakał,marudził,domagał się uwagi❤❤❤ - Hej
Kolejny fantastyczny przepis.Ulubione danie moje i mojego męża.Pozdrawiam - Zrobiłam dzisiaj na obiad i OMG jakie wyszło pyszne ! Lepsze niż w knajpach. Zrobilam w wersji wegańskiej ze smażonym tofu marynowanym (sos sojowy, woda i gochugaru) oraz smazonymi boczniakami. - Zrobiłam dziś i potwierdzam że bardzo dobre:-D trochę ostre przez sos więc jak ktoś nie lubi radzę uważać. Ale dla mnie sztos:-D - Sadzone smaż na niezbyt rozgrzanym tłuszczu i wolniutko.Ja nakrywam pokrywką:) - To jest takie danie na zimno, czy powinno być ciepłe? Jak to podgrzać? - Super przepis, bardzo fajnie się ogląda Twoje filmiki.
Pozdrawiam serdecznie🙂 - Cenna chwila Z Wiola i Sonu - Pytanie, czy mięso wołowe można zastąpić wieprzowiną?
Oraz protip na ładne jajka bez odwracania ich na patelni, podczas smażenia Wiolu nakryj patelnie przykrywką i zmniejsz gaz, one powoli sobie dojdą i nie będzie trzeba nimi miotać po patelni.😂😂
Pozdrowionka dla was!!! - Właśnie wróciłam do tego filmiku żeby Ci podziękować za ten super przepis! Właśnie dziś go zrobiłam z Twoją pomocą i to jest przepyszne!!! Dzięki wielkie za te wszystkie cudowne przepisy! :)