:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Gofry | PozytywnaKuchnia.pl 2m 50s 189 80985
Brak dodatkowych informacji o przepisie Dodatkowo

Wasze zdanie
pyszny przpis, ja dodaje troche mniej maki, wtedy  sa takie bardziej rozwalajace :) . p.s ja zawsze na c wanilinowy mowilam waniliowy- tez mi wielka roznica -  wiadomo o co chodzi :)
Coś tu nie gra w typ przepisie. Białka ubijane na początku filmu i później na koniec znów drugi raz?
Skoro potrzeba minimum 1000 wat to jak 900 może sobie "świetnie" radzić...
Mam 750watów i opiekacz nie daje rady ;/
nie czepiaj sie
w 400p widac wszystko :)
Nawet na pełnym ekranie, w jakości 1080p? To proponuję kliknąć link w opisie do filmu i przeczytać je bezpośrednio na blogu :).
Nie daje rady przeczytac skladnikow...:(
Sprawdziłam kilka przepisów na gofry, ale te są ABSOLUTNIE REWELACYJNE!!! Chrupiące i puszyste zarazem :) Uwielbiam je! Bardzo , bardzo dziękuję za ten przepis. Polecam wszystkim żeby wypróbowali!
zrobiłem identycznie i nie są taki jak nad morzem :(
A co to dezal?
Szybko i smacznie ..super chrupkie , Ja dodaje jeszcze sporo cukru aby gofry wyszły słodki :)
Można raz na jakiś czas spryskać oliwą z rozpylacza albo dokładnie rozsmarować ją papierowym ręcznikiem.
Mam ochotę na gofera : /
pozytywnakuchnia.pl/cukier-waniliowy/ proszę bardzo :)
Aaaaaaaaaaaa mój błąd. Mam nadzieję, że kiedyś dane mi będzie poznać różnicę ;) No cóż pozostaje mi podziękować za film, jutro rano staruję z wyrobem Gofrów wg. Pani przepisu;)
Ja używam waniliowego, nie wanilinowego i tak jest napisane na liście składników :).
Droga Pani Doroto, Chociaż lista składników na filmie wyraźnie mówi cukier Wanilinowy to w głosie słychać Waniliowy gdzieś nam "n" uciekło :)
Tak, Dezal
1300W to chyba Dezal
\