| pyszny przpis, ja dodaje troche mniej maki, wtedy sa takie bardziej rozwalajace :) . p.s ja zawsze na c wanilinowy mowilam waniliowy- tez mi wielka roznica - wiadomo o co chodzi :) |
| Coś tu nie gra w typ przepisie. Białka ubijane na początku filmu i później na koniec znów drugi raz? |
| Skoro potrzeba minimum 1000 wat to jak 900 może sobie "świetnie" radzić... |
| Mam 750watów i opiekacz nie daje rady ;/ |
| nie czepiaj sie |
| w 400p widac wszystko :) |
| Nawet na pełnym ekranie, w jakości 1080p? To proponuję kliknąć link w opisie do filmu i przeczytać je bezpośrednio na blogu :). |
| Nie daje rady przeczytac skladnikow...:( |
| Sprawdziłam kilka przepisów na gofry, ale te są ABSOLUTNIE REWELACYJNE!!! Chrupiące i puszyste zarazem :) Uwielbiam je! Bardzo , bardzo dziękuję za ten przepis. Polecam wszystkim żeby wypróbowali! |
| zrobiłem identycznie i nie są taki jak nad morzem :( |
| A co to dezal? |
| Szybko i smacznie ..super chrupkie , Ja dodaje jeszcze sporo cukru aby gofry wyszły słodki :)
|
| Można raz na jakiś czas spryskać oliwą z rozpylacza albo dokładnie rozsmarować ją papierowym ręcznikiem. |
| Mam ochotę na gofera : /
|
| pozytywnakuchnia.pl/cukier-waniliowy/ proszę bardzo :) |
| Aaaaaaaaaaaa mój błąd. Mam nadzieję, że kiedyś dane mi będzie poznać różnicę ;) No cóż pozostaje mi podziękować za film, jutro rano staruję z wyrobem Gofrów wg. Pani przepisu;) |
| Ja używam waniliowego, nie wanilinowego i tak jest napisane na liście składników :). |
| Droga Pani Doroto, Chociaż lista składników na filmie wyraźnie mówi cukier Wanilinowy to w głosie słychać Waniliowy gdzieś nam "n" uciekło :) |
| Tak, Dezal |
| 1300W to chyba Dezal |