pyszny przpis, ja dodaje troche mniej maki, wtedy sa takie bardziej rozwalajace :) . p.s ja zawsze na c wanilinowy mowilam waniliowy- tez mi wielka roznica - wiadomo o co chodzi :) |
Coś tu nie gra w typ przepisie. Białka ubijane na początku filmu i później na koniec znów drugi raz? |
Skoro potrzeba minimum 1000 wat to jak 900 może sobie "świetnie" radzić... |
Mam 750watów i opiekacz nie daje rady ;/ |
nie czepiaj sie |
w 400p widac wszystko :) |
Nawet na pełnym ekranie, w jakości 1080p? To proponuję kliknąć link w opisie do filmu i przeczytać je bezpośrednio na blogu :). |
Nie daje rady przeczytac skladnikow...:( |
Sprawdziłam kilka przepisów na gofry, ale te są ABSOLUTNIE REWELACYJNE!!! Chrupiące i puszyste zarazem :) Uwielbiam je! Bardzo , bardzo dziękuję za ten przepis. Polecam wszystkim żeby wypróbowali! |
zrobiłem identycznie i nie są taki jak nad morzem :( |
A co to dezal? |
Szybko i smacznie ..super chrupkie , Ja dodaje jeszcze sporo cukru aby gofry wyszły słodki :)
|
Można raz na jakiś czas spryskać oliwą z rozpylacza albo dokładnie rozsmarować ją papierowym ręcznikiem. |
Mam ochotę na gofera : /
|
pozytywnakuchnia.pl/cukier-waniliowy/ proszę bardzo :) |
Aaaaaaaaaaaa mój błąd. Mam nadzieję, że kiedyś dane mi będzie poznać różnicę ;) No cóż pozostaje mi podziękować za film, jutro rano staruję z wyrobem Gofrów wg. Pani przepisu;) |
Ja używam waniliowego, nie wanilinowego i tak jest napisane na liście składników :). |
Droga Pani Doroto, Chociaż lista składników na filmie wyraźnie mówi cukier Wanilinowy to w głosie słychać Waniliowy gdzieś nam "n" uciekło :) |
Tak, Dezal |
1300W to chyba Dezal |