Przepis | Czas | Ocena | Ilu widziało |
---|---|---|---|
Domowy Przepis, Pyszny smażony dorsz. Jak usmażyć rybę ? | 2m 5s | 30 | 35463 |
darmowa wycena seo | Dodatkowo |
Wasze zdanie |
---|
Juz czuje smak mdlej ryby.Nie podoba mi sie ten przepis.Rybe powinno sie posolic popieprzyc bialym pieprzem lub jak kto woli skropic dodatkowo cytryna i odstawic. na pare minut.Potem juz bez ceregieli obtoczyc w mace i smazyc.Nie wiem czemu ma sluzyc mleko do ryby,chyba ze chcemy pozbyc sie zapachu,ale to i tak bez sensu bo przy smazeniu ryba wydziela swoj zapach,takze szkoda mleka lepiej wypic ;) |
Dlaczego w mleku ?? Dlaczego skropila cytryna? nic niepowiedziala |
Przepis być może sprawdza się przy świeżej rybie, natomiast nie nadaje się do ryby po rozmrożeniu bo rozlatuje się na patelni. |