Czeski gulasz wołowy, Hovězí guláš - Czeska Kuchnia{
Gulasz wołowy przygotowany przez Bohumira. . Oglądalność: 82555, czas trwania 12m 51s, ocena 676, reakcje 72.
Wasze opinie
Czeski gulasz wołowy, Hovězí guláš - Czeska Kuchnia
- Stwierdziłam, że to jest mój najlepszy przepis na gularz z wołowiny..DZIĘKI I POZDRAWIAM Z GOZO - i bie zobaczylam co robi sie z papryka w proszku. -- z zielona jest pycha - Praktycznie wszystkie przepisy zalecają obsmażenie - zamkniecie mięsa przez duszeniem a tu na odwrót i wychodzi świetnie - Ale jesteście fajni! Poprosimy więcej pusznych przepisów ! - i huja widać kiedy mięso - Ciężko żeby mięso było miękkie jeśli dodaje się koncentrat na początku. - Czesi świenie karmią i nie drogo,polecam - kuchnia toporna znaczy najlepsza i w mistrzowskim wydaniu - bez pieprzu i sól tylko odrobinkę na koniec dałeś - Jak cudownie, u Słowaka, brzmi słowo: ... KNEDLIK☺!!!!
Pozdrawiam Piwosza!!! - co jakiś czas w Aldi jest tydzień czeski,i są knedliki. - Najlepszy przepis jaki znalazlem - zrobiłem i znowu byliśmy z moją żoną w Pradze :) - Ta baba to faktycznie nadaje sie tylko zeby talerze do zlewu wkladac przepis fajny gulasz petra voka pozdrawia kucharz ahoy - Ten koleś jest chyba najebany 🤣 - Zrobię. Ciekawią mnie minusy? - I found the ingredients list on the chef's site, but there are some ingredients that are not listed. Somebody could list them better for non-Polish speaking people? For example, what's that thing that he shred at 8:45 ? A potato? - Wlasnie skonczylem gotowac,naprawde pyszny gulasz,super przepis - Uwielbiam czeską kuchnię!