Czeski gulasz wołowy, Hovězí guláš - Czeska Kuchnia{



Gulasz wołowy przygotowany przez Bohumira. . Oglądalność: 82555, czas trwania 12m 51s, ocena 676, reakcje 72.

Wasze opinie


Czeski gulasz wołowy, Hovězí guláš - Czeska Kuchnia

- Stwierdziłam, że to jest mój najlepszy przepis na gularz z wołowiny..DZIĘKI I POZDRAWIAM Z GOZO
- i bie zobaczylam co robi sie z papryka w proszku.
-
- z zielona jest pycha
- Praktycznie wszystkie przepisy zalecają obsmażenie - zamkniecie mięsa przez duszeniem a tu na odwrót i wychodzi świetnie
- Ale jesteście fajni! Poprosimy więcej pusznych przepisów !
- i huja widać kiedy mięso
- Ciężko żeby mięso było miękkie jeśli dodaje się koncentrat na początku.
- Czesi świenie karmią i nie drogo,polecam
- kuchnia toporna znaczy najlepsza i w mistrzowskim wydaniu
- bez pieprzu i sól tylko odrobinkę na koniec dałeś
- Jak cudownie, u Słowaka, brzmi słowo: ... KNEDLIK☺!!!!
Pozdrawiam Piwosza!!!
- co jakiś czas w Aldi jest tydzień czeski,i są knedliki.
- Najlepszy przepis jaki znalazlem
- zrobiłem i znowu byliśmy z moją żoną w Pradze :)
- Ta baba to faktycznie nadaje sie tylko zeby talerze do zlewu wkladac przepis fajny gulasz petra voka pozdrawia kucharz ahoy
- Ten koleś jest chyba najebany 🤣
- Zrobię. Ciekawią mnie minusy?
- I found the ingredients list on the chef's site, but there are some ingredients that are not listed. Somebody could list them better for non-Polish speaking people? For example, what's that thing that he shred at 8:45 ? A potato?
- Wlasnie skonczylem gotowac,naprawde pyszny gulasz,super przepis
- Uwielbiam czeską kuchnię!