CRÈME BRÛLÉE z pomarańczą, czyli francuski klasyk 🍊 | Paweł Małecki & Kuchnia Lidla{
Jeden z najpopularniejszych francuskich deserów zagościł w Kuchni Lidla, a skoro mowa o deserach, to oczywiście za sprawą niezawodnego Pawła Małeckiego. Zobacz najnowszy przepis na Crème brûlée z karmelizowaną czerwoną pomarańczą. Sprawdź jak łatwo i samodzielnie możesz przygotować ten francuski klasyk. Delikatne Crème brûlée z . Oglądalność: 81907, czas trwania 7m 25s, ocena 797, reakcje 44.
Wasze opinie
CRÈME BRÛLÉE z pomarańczą, czyli francuski klasyk 🍊 | Paweł Małecki & Kuchnia Lidla
- Jakie inne desery kuchni francuskiej powinien przygotować dla Was Paweł? 🤔 Dajcie znać w komentarzach! 👇 - Mam pytanie czy ten krem ma mieć po wystygnięciu płynną konsystencję? -- Na ile porcji ten przepis? :-) - Nigdy nie robiłam CREME BRULEE ale chyba się skuszę na ten przepis!
Wygląda pysznie a pokazane przez Pawła wcale nie wydaje się niewykonalne do zrobienia 😍 - wow, nie wiedziałam że to takie proste :O to już nie będę musiała polegać tylko na knajpach, a tak się składa że mam i laskę wanilii, i śmietanę, i nawet żółtka... :) - Pycha 😋 nigdy nie robiłem tego deseru ale może w Kielcach uda mi się go dostać i spróbować w jednej z cukierni jak tylko będą otwarte i będzie można jeść nie tylko na wynos ale też na miejscu 😀 - Super deser! - Nie mamy kuchni w aucie 😐 - Panie Pawle kocham pana I pana przepisy - Dlaczego nie używacie tych samych pomarańczy co obierane były ze skórki? - W jakiej temperature ma być woda wlewana do blaszki? - Hey my fellow chef! New sub here! I recently made Crème Brûlée on my page too and yours looks amazing! Hope to stay connected! 🥳 - Pan Paweł najlepszy w kuchni Lidla. Pozdrawiam - Pychota, prosimy o więcej takich przysmaków, dziękujemy, pozdrawiamy - Metalem po teflonie. Uszy bolą. - 👍 👏👏 - Mógłbyś następnym razem pokazać jaką powinien mieć konsystencję w środku ? - Generalnie super, ale jak można skarmelizować brązowy cukier bez takiego fajnego palnika? - Super deser - jest moc.
Pozdrawiam - Napewno pyszny🥰