Co na obiad: pieczeń wołowa z knedliczkami{



#knedliczki #conaobiad #pieczen Zobacz cały przepis na: https://www.doradcasmaku.pl/przepis-co-na-obiad-pieczen-wolowa-z-knedliczkami-wg-piotra-oginskiego-411480 Zobacz też video przepis, jak przyrządzić pyszny Bogracz z kluskami: https://youtu.be/4YyBnx9ufKE Przepis na Bogracz z kluskami: https://www.doradcasmaku.pl/przepis-co-na-obiad-bogr . Oglądalność: 21137, czas trwania 17m 9s, ocena 396, reakcje 77.

Wasze opinie


Co na obiad: pieczeń wołowa z knedliczkami

- Nic nie ma c, y obsmażasz by zamknąć soki, czy zawinąć szczelnie w folię, w jakiej temperaturze, jakby coś jeszcze jaki rodzaj wołowiny jeśli nie polędwica, było by super dopowiedzieć,z góry dziękuję
- Jak pogrzać takiego już gotowanego knedlika
-
- Powiedz mi kolego, kto będzie pilnował 12 godzin rosolu? Halloooo..... Coś nie teges :)))
- Do przepisu na knedliki trzeba dać 15g drożdży suchych czy świeżych ?
- Fajne, fajne ale szkodliwe dla zdrowia 😱
- zrobiłbym ale potrzebuję czegoś szybszego
- wróc do starego kontentu recenzji zarcia pozdro
- Super przepis 👍👌
- Już nie tak jak kiedyś😭😢😭😭
- Wszystkie twoje przepisy są świetne .Pozdrawiam.
- Kurde czemu tak mało wyświetleń. Co tu się stało? Kiedyś za czasów testów parówek było lepiej.
- Mmmmm mięsko. Lubie to.
- Piotrze w przyprawie do wołowiny jest sól i mi się wydaje, że gniecie się ciasto po to, żeby osmoza zaszła i gluten się rozkleił, a drożdże jak się najedzą, to na puszczają bąków i i tak zrobią pęcherzyki. Tak zawsze myślałem, ale mogę się mylić.
- Juz jestem glodna
- Szkoda, ze rezyserka: przy wylewaniu sosu z naczynia jedna raczka trzymasz "gorace" naczynie a druga reka przytrzymujesz bez problemu...tam mniej gorace? Nie...lepiej wyglada, ze robisz to niby na zywo :(
- Trzeba to będzie sprawdzić jak to smakuje
- Smacznego
- Wszytko pięknie i na koniec ogórki ze sklepu... Kurla, nawet ja umiem je zrobić... Ale albo produkt placement albo za dużo chromosomów (tu przepraszam osoby z dysfunkcjami tego rodzaju). No proszę cię...
- Duzo roboty no i koszta duze bo jednak Wolowina nie nalezy do tanich mies. Ale mysle ze raz na miesiac moge sobie pozwolic na taka przyjemnosc :D Zeby tylko checi bylo na tak dlugie marynowanie i gotowanie sosu :D
- Knedliczki okropienstwo czeskie