| Przepis | Czas | Ocena | Ilu widziało |
|---|---|---|---|
| Ciasto Zebra | Smaczne-Przepisy.TV | 4m 36s | 422 | 104528 |
| Brak dodatkowych informacji o przepisie | Dodatkowo |
| Wasze zdanie |
|---|
| zajebiste |
| Dziekuje za instrukcje jak zrobic zeberke, Bede probowala na serniku, w kolorach pomaranczowo-zielonym na haloween :D |
| Po jakim czasie zmniejszczyc temperaturę ? |
| Dziękuje bardzo Smacny :) |
| mogę zastąpić kakao innym składnikiem |
| sùper |
| Robiłem inaczej, a niedługo wypróbuję ten przepis ;) Efekt finalny powala, a ja mam pytanie. Nie wiecie może (a może macie w swoim arsenale kuchennym) coś na zasadzie działania jak pistolet do sylikonu? Chodzi o dwa pojemniczki, z których byśmy mogli wyciskać naprzemiennie ciasto jasne i ciemne. Można zastosować rękawy, ale interesuje mnie czy na rynku istnieją inne rozwiązania odnośnie wyciskania takiej masy ;) Pozdrówki dla wszystkich kochających kuchnię! |
| Nie dobry pomysł 😭😭😭😭😭😭 |
| 2× zakalec |
| Ciasto wyszło bardzo smaczne, chociaż dla mnie lekko za słodkie :) Na następny raz dodam trochę mniej cukru, ale na pewno upiekę je nie raz. Przepis wpisany już do przepiśnika! |
| Dziękuję za ten przepis! Mojej mamie nigdy to ciasto nie wychodziło, a ja dziś piekłam pierwszy raz i wyszło cudowne! Z góry lekko chrupiące a w środku mięciutkie i smaczne :) |
| Ciasto wyszło przepyszne pomagałam mamie je robić. POLECAM!!! Ciasto pyszne. Poprostu boskie. Rozpływa się w ustach. Jestem w śudmym niebie. :-) |
| Właśnie zrobiłam, chociaż miałam "wypadek" przy pracy - zapomniałam dodać olej!!! Na szczęście zorientowałam się wkładając do piekarnika - więc, zeberka nie wyszła - pocieszam się białymi plamkami - w smaku dobre - a to jest najważniejsze! Dziękuję za przepis. Pozdrawiam |
| Witam. Ciasto znam z dzieciństwa. Robiłam kilka razy i chyba tylko raz wyszło bez zakalca. Ale może sęk w tym, że w przepisie, który funkcjonuje u mnie w domu zamiast wody jest biała oranżada. Przy najbliższej okazji wypróbuję Wasz przepis i zobaczymy. |
| Znowu super przepis DZIękuję za super smaczne i fajne ciasto Pozdrawiam ! |
| Wczoraj upiekłam a dzisiaj już nie ma 😊Smakowało całej rodzinie |
| polecam dodać jeszcze szklankę oranżady, ciasto jest pulchniejsze oraz ma ciekawszy i lepszy smak :) |
| ciasto wyszło rewelacyjnie i bardzo smaczne POLECAM bardzo dobrze wszystko wytłumaczone .Ja nie ogrzewam nad wodą i dodaję zapach waniliowy . |
| ciasto rewelacyjne za kazdym razem wychodzi ciesze sie ze znalazlam ten przepis proste i bardzo smaczne POLECAM !!! ps.podobaja mi sie wasze filmy kulinarne sa bardzo dobrze opowiadane jak i co pokolei zrobic , instruktarz perfekcyjny :) pozdrawiam Was mocno i czekam na kolejne nowe kulinarne nowosci :) |
| Fajnie się zapowiadało ale.. niestety ciasto mi opadło i wyszedł śliczny.. zakalec :P Dlaczego to trochę nie wiem. Bo nie pierwszy raz robie ciasto, ale to akurat robiłam pierwszy raz. :) Następnym razem pewnie wyszłoby. |