http://www.agro-space.com/:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Ciasto Zebra | Smaczne-Przepisy.TV 4m 36s 422 104528
Brak dodatkowych informacji o przepisie Dodatkowo

Wasze zdanie
zajebiste
Dziekuje za instrukcje jak zrobic zeberke, Bede probowala na serniku, w kolorach pomaranczowo-zielonym na haloween :D
Po jakim czasie zmniejszczyc temperaturę ?
Dziękuje bardzo Smacny :)
mogę zastąpić kakao innym składnikiem
sùper
Robiłem inaczej, a niedługo wypróbuję ten przepis ;)
Efekt finalny powala, a ja mam pytanie.
Nie wiecie może (a może macie w swoim arsenale kuchennym) coś na zasadzie działania jak pistolet do sylikonu?
Chodzi o dwa pojemniczki, z których byśmy mogli wyciskać naprzemiennie ciasto jasne i ciemne.
Można zastosować rękawy, ale interesuje mnie czy na rynku istnieją inne rozwiązania odnośnie wyciskania takiej masy ;)
Pozdrówki dla wszystkich kochających kuchnię!
Nie dobry pomysł 😭😭😭😭😭😭
2× zakalec
Ciasto wyszło bardzo smaczne, chociaż dla mnie lekko za słodkie :) Na następny raz dodam trochę mniej cukru, ale na pewno upiekę je nie raz. Przepis wpisany już do przepiśnika!
Dziękuję za ten przepis! Mojej mamie nigdy to ciasto nie wychodziło, a ja dziś piekłam pierwszy raz i wyszło cudowne! Z góry lekko chrupiące a w środku mięciutkie i smaczne :)
Ciasto wyszło przepyszne pomagałam mamie je robić. POLECAM!!! Ciasto pyszne. Poprostu boskie. Rozpływa się w ustach. Jestem w śudmym niebie. :-)
Właśnie zrobiłam, chociaż miałam "wypadek" przy pracy - zapomniałam dodać olej!!!  Na szczęście zorientowałam się wkładając do piekarnika - więc, zeberka nie wyszła - pocieszam się białymi plamkami - w smaku dobre - a to jest najważniejsze! Dziękuję  za przepis. Pozdrawiam
Witam. Ciasto znam z dzieciństwa. Robiłam kilka razy i chyba tylko raz wyszło bez zakalca. Ale może sęk w tym, że w przepisie, który funkcjonuje u mnie w domu zamiast wody jest biała oranżada. Przy najbliższej okazji wypróbuję Wasz przepis i zobaczymy.
Znowu super przepis DZIękuję za super smaczne i fajne ciasto Pozdrawiam !
Wczoraj upiekłam a dzisiaj już nie ma 😊Smakowało całej rodzinie 
polecam dodać jeszcze szklankę oranżady, ciasto jest pulchniejsze oraz ma ciekawszy i lepszy smak :)
ciasto wyszło rewelacyjnie i bardzo smaczne POLECAM bardzo dobrze wszystko wytłumaczone .Ja nie ogrzewam nad wodą i dodaję zapach waniliowy .
ciasto rewelacyjne za kazdym razem wychodzi ciesze sie ze znalazlam ten przepis proste i bardzo smaczne POLECAM !!! ps.podobaja mi sie wasze filmy kulinarne sa bardzo dobrze opowiadane jak i co pokolei zrobic , instruktarz perfekcyjny :) pozdrawiam Was mocno i czekam na kolejne nowe kulinarne nowosci :)
Fajnie się zapowiadało ale.. niestety ciasto mi opadło i wyszedł śliczny.. zakalec :P Dlaczego to trochę nie wiem. Bo nie pierwszy raz robie ciasto, ale to akurat robiłam pierwszy raz. :)
Następnym razem pewnie wyszłoby.
\