Chińska zupa z kapusty - szybki przepis | UMAMI{



ZASUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/DB486M FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/UMAMI-1476218532396358/ INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/umami___/ składniki: 200 g mięsa mielonego wołowo-wieprzowego pół główki kapusty pekińskiej pół dużej marchewki pół cebuli 1 chili 4 ząbki czosnku (posiekane) kaw . Oglądalność: 47135, czas trwania 3m 5s, ocena 922, reakcje 59.

Wasze opinie


Chińska zupa z kapusty - szybki przepis | UMAMI

- Cześć jak dużą porcję mięsa potrzeba by zrobić bulion taki jak twój ,skąd zamawiać azjatyckie wina nie znalazłem sklepu z koncesją
- "Imbir na wielkość kciuk" No bardziej precyzyjnie się nie da.
-
- Panie Kochany... Nie to żebym się czepiał, ale gdzie kwas ?
- SUUUUPER !!! Zrobiłam, zjadłam, a przepis zapisałam w moim zeszyciku. Pozdrawiam serdecznie.
- Jakis pomysl czym zastapic mięso w tej zupce ? 🙂😃
- Zajebisty kanał
- świetnie sie Ciebie oglada
- Super :-)
- "bardzo intensywny kolor, smak, aromat...", No k*rwa niemożliwe, mając pod ręką litr tłustego, pysznego rosołu krowiego xD pozdrawiam. Hop.
- Przepis REWELACJA! Zupa PRZEPYSZNA! U mnie juz jest wpisana w stałe menu domowe :)
- Świetny przepis, prosty, aromatyczna zupa która równie dobrze może służyć za danie główne. Ja dodałam więcej imbiru i sosu sojowego.
- Siema. A może przepis na rosół Chiński z cynamonem?
- Gdzie kupować takie składniki w miarę tanio ?
- Super! Moja propozycja na kolejny filmik to zupa Wonton :) pozdrawiam!
- Witaj , może kiedyś ugotujesz zupe ostro kwaśną ?
Pozdrawiam
- Dasz radę coś z piersi kaczki?
- Panie Danielu bardzo proszę o przepis na indyka w sosie masłowo - czosnkowym ten przepis od dawna mnie intryguje w pewnym lokalu w Warszawie i odkąd oglądam Pański kanał to już wiem że ten indyk w stylu tomkatsu (nie wiem czy dobrze napisałem) został usmażony ale intryguje mnie sos tego typu. Pozdrawiam i liczę na więcej tych fantastycznych przepisów :) dożywotnia subskrypcja z mojej strony :)
- Może kurczak po wietnamsku ?
- Może Okonomiyaki?
- Hej możesz pokazać przepis na mochi (i ewentualne zamienniki niektórych składników)?