Chińska zupa z kapusty - szybki przepis | UMAMI{
ZASUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/DB486M FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/UMAMI-1476218532396358/ INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/umami___/ składniki: 200 g mięsa mielonego wołowo-wieprzowego pół główki kapusty pekińskiej pół dużej marchewki pół cebuli 1 chili 4 ząbki czosnku (posiekane) kaw . Oglądalność: 47135, czas trwania 3m 5s, ocena 922, reakcje 59.
Wasze opinie
Chińska zupa z kapusty - szybki przepis | UMAMI
- Cześć jak dużą porcję mięsa potrzeba by zrobić bulion taki jak twój ,skąd zamawiać azjatyckie wina nie znalazłem sklepu z koncesją - "Imbir na wielkość kciuk" No bardziej precyzyjnie się nie da. -- Panie Kochany... Nie to żebym się czepiał, ale gdzie kwas ? - SUUUUPER !!! Zrobiłam, zjadłam, a przepis zapisałam w moim zeszyciku. Pozdrawiam serdecznie. - Jakis pomysl czym zastapic mięso w tej zupce ? 🙂😃 - Zajebisty kanał - świetnie sie Ciebie oglada - Super :-) - "bardzo intensywny kolor, smak, aromat...", No k*rwa niemożliwe, mając pod ręką litr tłustego, pysznego rosołu krowiego xD pozdrawiam. Hop. - Przepis REWELACJA! Zupa PRZEPYSZNA! U mnie juz jest wpisana w stałe menu domowe :) - Świetny przepis, prosty, aromatyczna zupa która równie dobrze może służyć za danie główne. Ja dodałam więcej imbiru i sosu sojowego. - Siema. A może przepis na rosół Chiński z cynamonem? - Gdzie kupować takie składniki w miarę tanio ? - Super! Moja propozycja na kolejny filmik to zupa Wonton :) pozdrawiam! - Witaj , może kiedyś ugotujesz zupe ostro kwaśną ?
Pozdrawiam - Dasz radę coś z piersi kaczki? - Panie Danielu bardzo proszę o przepis na indyka w sosie masłowo - czosnkowym ten przepis od dawna mnie intryguje w pewnym lokalu w Warszawie i odkąd oglądam Pański kanał to już wiem że ten indyk w stylu tomkatsu (nie wiem czy dobrze napisałem) został usmażony ale intryguje mnie sos tego typu. Pozdrawiam i liczę na więcej tych fantastycznych przepisów :) dożywotnia subskrypcja z mojej strony :) - Może kurczak po wietnamsku ? - Może Okonomiyaki? - Hej możesz pokazać przepis na mochi (i ewentualne zamienniki niektórych składników)?