Basma: specjał uzbeckiej kuchni. Baaardzo smaczne i sycące danie!{
Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej: https://www.kazan-tandoor.eu/ Zestaw do gotowania: uczag (piec metalowy) i kazan (kociołek żeliwny). Basma – może być uważana za prawie dietetyczne danie, które bardzo łatwo przyrządzić. W zimny kociołek żeliwny układamy warstwami mięso i warzywa, a dalej wszystko . Oglądalność: 1246, czas trwania 2m 48s, ocena 20, reakcje 10.
Wasze opinie
Basma: specjał uzbeckiej kuchni. Baaardzo smaczne i sycące danie!
- Ale smak! Polecam! - Przepyszne. Polecam -- Sprawdzony przepis! Polecamy! - velmi chutné ! - Przepis sprawdzony!!! Polecamy! - Perfecto!!! - smacznie!! fajny opcja - Pyszota!!!