Basma: specjał uzbeckiej kuchni. Baaardzo smaczne i sycące danie!{



Więcej informacji znajdą Państwo na naszej stronie internetowej: https://www.kazan-tandoor.eu/ Zestaw do gotowania: uczag (piec metalowy) i kazan (kociołek żeliwny). Basma – może być uważana za prawie dietetyczne danie, które bardzo łatwo przyrządzić. W zimny kociołek żeliwny układamy warstwami mięso i warzywa, a dalej wszystko . Oglądalność: 1246, czas trwania 2m 48s, ocena 20, reakcje 10.

Wasze opinie


Basma: specjał uzbeckiej kuchni. Baaardzo smaczne i sycące danie!

- Ale smak! Polecam!
- Przepyszne. Polecam
-
- Sprawdzony przepis! Polecamy!
- velmi chutné !
- Przepis sprawdzony!!! Polecamy!
- Perfecto!!!
- smacznie!! fajny opcja
- Pyszota!!!