10 PORAD z kuchni azjatyckiej! Co warto wiedzieć? | UMAMI{
Cześć wszystkim! Chciałbym przekazać Wam 10 porad z kuchni azjatyckiej. Jeśli zastanawiacie się, co warto wiedzieć, to oglądajcie dalej! Dużo z tych kwestii pojawia się w komentarzach, więc mam nadzieję, że moje life hacki będą dla Was przydatne. Pozdrowienia i do zobaczenia za tydzień w przepisie! Daniel Brzeziński / UMAMI ZASUB . Oglądalność: 28243, czas trwania 6m 13s, ocena 1451, reakcje 106.
Wasze opinie
10 PORAD z kuchni azjatyckiej! Co warto wiedzieć? | UMAMI
- Bardzo przydatny film. Dzięki 👍Przyczepię się tylko. Sushi wymawia się susi nie suszi shi czytamy jak si na przykład w słowie sikorka :) - Bardzo dobrze przedstawiasz kuchnie tajska której jestem fanem
Więcej więcej proszę 😀 - Tu polecam zerknąć Google Ads , mi też odpowiada.
- Witam ja mam prośbę na kanałach widzi się wieprzowe nóżki najpierw obgotowane potem w głębokim tluszczu z przyprawami i taki sos do maczania z papryka owoc i przyrządzonym gdzie szukać przepisu - Kocham kuchnie azjatycka i byłem też w tamtych krajach świata. Zauważyłem że w tych "mniej budżetowej" restauracji jest zawsze smaczniej niż w tej na wypasie tak samo w streetfoodach azjatyckich. Ktoś może mi wytłumaczyć te zjawiska? - Więcej takich filmów proszę 🤩🤩🤩 - Dziękuję bardzo za super wskazówki. I poprosimy o więcej porad na pewno coś jeszcze się znajdzie 😉 - Film super, mam pytanie co do zakupów. Macie jakieś sprawdzone, dobre sklepy internetowe z typowo azjatyckimi produktami gdzie dostałabym wszystko co było wymienione w firmie. - Czy Mirin, wino Shaoxing, czy np. sos sojowy po otwarciu należy przechowywać w lodówce? - prosze bardzo o przepis z chinskiej nonya kitchen... jadlam w malazji przed laty... - Czy sos sojowy i rybny trzymać w lodówce po otwarciu (na ulotce sosu sojowego mam napisane żeby trzymać w lodówce i zużyć w ciągu 30 dni, a butelka jest duża). - Byłem przekonany ze jedną z podstawowych zasad będzie ,, Kup wok" - Gdzie najlepiej się zaopatrywać, które marki dobre? - To do czego użyć ewentualnie tych różowych krewetek (jak już ktoś ma)
Jakiś przepis? - "nie bój się ORZYSTAĆ" :D:D fajny oddcinek - Super film! Może warto zrobić jeszcze film omawiający najważniejsze/najciekawsze cechy poszczególnych kuchni Azji? - Ja to bym chciał jakieś ciekie plastry wołowiny z warzywami - Jestem z kanału Raport z Państwa Środka. Pozdrawiam. - Kto z kanału Raport z Państwa Środka? :) - Kaczka po hanojsku albo coś z grilla? - Proszę o przepis na zupę Kimchi Jjigae 🙋🏻♀️ i w ogóle wiecej zup proszę😁