10 PORAD z kuchni azjatyckiej! Co warto wiedzieć? | UMAMI{



Cześć wszystkim! Chciałbym przekazać Wam 10 porad z kuchni azjatyckiej. Jeśli zastanawiacie się, co warto wiedzieć, to oglądajcie dalej! Dużo z tych kwestii pojawia się w komentarzach, więc mam nadzieję, że moje life hacki będą dla Was przydatne. Pozdrowienia i do zobaczenia za tydzień w przepisie! Daniel Brzeziński / UMAMI ZASUB . Oglądalność: 28243, czas trwania 6m 13s, ocena 1451, reakcje 106.

Wasze opinie


10 PORAD z kuchni azjatyckiej! Co warto wiedzieć? | UMAMI

- Bardzo przydatny film. Dzięki 👍
Przyczepię się tylko. Sushi wymawia się susi nie suszi shi czytamy jak si na przykład w słowie sikorka :)
- Bardzo dobrze przedstawiasz kuchnie tajska której jestem fanem
Więcej więcej proszę 😀
- Tu polecam zerknąć Google Ads , mi też odpowiada.
- Witam ja mam prośbę na kanałach widzi się wieprzowe nóżki najpierw obgotowane potem w głębokim tluszczu z przyprawami i taki sos do maczania z papryka owoc i przyrządzonym gdzie szukać przepisu
- Kocham kuchnie azjatycka i byłem też w tamtych krajach świata. Zauważyłem że w tych "mniej budżetowej" restauracji jest zawsze smaczniej niż w tej na wypasie tak samo w streetfoodach azjatyckich. Ktoś może mi wytłumaczyć te zjawiska?
- Więcej takich filmów proszę 🤩🤩🤩
- Dziękuję bardzo za super wskazówki. I poprosimy o więcej porad na pewno coś jeszcze się znajdzie 😉
- Film super, mam pytanie co do zakupów. Macie jakieś sprawdzone, dobre sklepy internetowe z typowo azjatyckimi produktami gdzie dostałabym wszystko co było wymienione w firmie.
- Czy Mirin, wino Shaoxing, czy np. sos sojowy po otwarciu należy przechowywać w lodówce?
- prosze bardzo o przepis z chinskiej nonya kitchen... jadlam w malazji przed laty...
- Czy sos sojowy i rybny trzymać w lodówce po otwarciu (na ulotce sosu sojowego mam napisane żeby trzymać w lodówce i zużyć w ciągu 30 dni, a butelka jest duża).
- Byłem przekonany ze jedną z podstawowych zasad będzie ,, Kup wok"
- Gdzie najlepiej się zaopatrywać, które marki dobre?
- To do czego użyć ewentualnie tych różowych krewetek (jak już ktoś ma)
Jakiś przepis?
- "nie bój się ORZYSTAĆ" :D:D fajny oddcinek
- Super film! Może warto zrobić jeszcze film omawiający najważniejsze/najciekawsze cechy poszczególnych kuchni Azji?
- Ja to bym chciał jakieś ciekie plastry wołowiny z warzywami
- Jestem z kanału Raport z Państwa Środka. Pozdrawiam.
- Kto z kanału Raport z Państwa Środka? :)
- Kaczka po hanojsku albo coś z grilla?
- Proszę o przepis na zupę Kimchi Jjigae 🙋🏻‍♀️ i w ogóle wiecej zup proszę😁